Різне

Торт Тірамісу та весільні салони Pollardi

ЗображенняЯкщо ви були в Італії і не спробували десерт «Тірамісу», то вважається, що ви і зовсім не відвідували дану країну. Сьогодні це Найпопулярнійшої торти на замовлення з фото Вашим на планеті.

 

Якщо вас цікавлять весільні салони Pollardi, варто зазирнути на цей сайт pollardi.com.ua ви знайдете весільні салони Pollardi відмінної якості і за доступною ціною.

Але назва - торт не зовсім підходить для «Тірамісу». Це щось середнє між тістечком і власне тортом. В основі солодощі лежить Маскарпоне - ніжний вершковий сир. Також в нього входить савоярді - сухе печиво з бісквіту, просочене спиртним напоєм. Завершує рецепт цукор, яйця, кава і какао.

Приготувати Тірамісу не просто до цієї справи варто докласти чимало зусиль. Як видно в його склад входить багато інгредієнтів (деякі з них в дечому екзотичні), сам торт готуватися довго і настільки ж довго витримується в холоді.

Але, як результат, ви отримаєте неперевершений, легкий, ніжний і дуже смачний тортик.
Скільки разів ви б не готували цей десерт, ви ніколи не отримаєте однаковий результат. Солодкість завжди буде різною. І це, незважаючи на те, що будуть використовуватися однакові компоненти й та ж технологія приготування.

Для десерту знадобиться: півкілограма сиру «Маскарпоне», одна пачка печива «Савоярді», чотири яйця, 40 мл лікеру Baileys, Kahlua або якого-небудь іншого, сто грамів цукру, одна кружка міцної кави, какао в порошку і ванілін за розсудом.

Слід від'єднати окремо жовтки і білки. Білки збити в густу піну. Для цього найкраще використовувати холодні яйця. Готову піну поставити в холодне місце. Потім збийте до білого кольору жовтки з дрібкою ваніліну. Цей процес досить довгий, так як готовий продукт повинен вийти білим і нагадувати густий крем.

ЗображенняТірамісу

Тепер «Маскарпоне». Його потрібно викласти в яку-небудь ємність і розім'яти виделкою або лопаткою. Збиваючи жовтки, одночасно додавайте в них сир. Суміш необхідно збивати до однорідної маси. Всі також збиваючи, додавайте піну з білків.

У вас повинна вийти маса без грудок густої консистенції. Готовий крем ставте в рефрижератор.
Тепер приготуйте чашку кави без цукру. Охолодіть його до температури кімнати. В охолоджений напій додайте лікер. Тепер на дно приготовленої посуду викладайте крем товстим шаром.

Беріть по одній печеньки і швидко занурюйте її в кава з лікером. Макайте печиво і негайно кладіть його на крем. Так, заповнюєте весь крем в ємності. Коли всі печиво викладено, покрийте його кремом, що залишився. Готову страву поставте мінімум на 5:00 в холодильник, попередньо посипавши його какао-порошком.